KREATÍV GASZTRONÓMIA

Filozófiánk

Az Udvaros

A hely különleges atmoszférája azonnal magával ragadja az ide betérő embert és beindítja a fantáziáját. Így volt ezzel azzal a fiatal, dinamikus, évtizedes gasztro tapasztalattal rendelkező csapattal is, aki újra gondolta, újra álmodta, tervezte ennek az impozáns épület komplexumnak a működését. A különböző terek, szekciók rengeteg lehetőséget adnak a kreatív gasztronómia és a vendégélmények megvalósítására. Pékség, sütiző, kávézó, bisztró, grill terasz, rendezvények, mindez a Pomázi Udvarosban.

0 +

Év tapasztalat

0 +

Különböző funkció

0 %

Vendéglátás

Speciális ajánlatok

A MI KONYHÁNK

Minőségi vendéglátás

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a megbízható beszállítók, a kiváló csapat, a vendégélmény és az egészségtudatosság fókuszú gondolkodás, csodálatos fúziót biztosít háttérként a minőséghez.

Kozma Balázs

Kozma Balázs, manager

A nemzetközi konyhaművészeti trendek, a street foodtól a fine dining-ig, magas szintű inspirációt és határtalan szabadságot adnak a séfeknek.

Pongrácz Álijá – szakmai tanácsadó

Lángos, burger, gulyásleves, óriás rántott hús, jól megférnek egymás mellett az étlapon!

Kozma Balázs - manager

A Pomázi Udvaros csapata minden nap azon dolgozik, hogy a vendégek elégedettek legyenek, visszavágyjanak, mert élményt, minőségi vendéglátást kaptak amikor itt jártak!

AZ UDVAROS VÍZIÓ

Egy olyan helyet szerettünk volna létrehozni, ahová jó beugrani egy crossiant-ért és egy kávéért, ahol egy finom sütemény elfogyasztása a nap fénypontja lehet, ahol esti vagy hétvégi program a gyerekekkel lángosozni, burgerezni egyet, de a haverokkal, baráti társasággal is kellemes időt lehet tölteni a csodálatos teraszon. Ahol jó enni, inni, ahol kiszámítható és megbízható a kapott étel, az élmény. Egy hely ami étterem, de mégis több, ahol van streed food és klasszikus éttermi ételek is, ahol azt érzik a vendégek hogy mindig szívesen és nagy szeretettel látják őket!

FOGLALÁS

Foglaljon asztalt!

Ha szeretne egy kellemes ebédet, vagy vacsorát, egy baráti összejövetelt a Pomázi Udvarosban, foglaljon nálunk!