PÉKSÉG - CUKRÁSZDA

ROPOGÓS, ILLATOS

Pékáruk, sütemények

A Pomázi Udvaros, egy izgalmas, trendi, pékség-, kávézó-, reggeliző-, cukrászda koncepcióval várja a betérő vendégeket. Friss, ropogós, francia stílusú pékáruk, gőzölgő croissant és baquette kollekció mellett, trendi tartalmas szendvicsekkel csalogatja a gasztronómia szerelmeseit. Az olasz Lavazza kávék mellett, klasszikus és újhullámos reggelik és egy kézműves cukrász hölgy tortái és süteményei teszik teljessé a menüt. Egy finom reggeli, egy rohanós kávé-szendvics menü, vagy egy délutáni sütizés legyen a cél,  ideális, minőségi, ízletes megoldás vagyunk és  a legnagyobb vendégszeretet jár mellé.

0 +

Friss Pékáru

0 +

Trendi Szendvics

0 +

Kézműves Sütemény

Speciális ajánlatok

A MI PÉKSÉGÜNK

Hangulatos, vendégbarát

A gondosan kiválasztott alapanyagok, a megbízható beszállítók, a kiváló csapat, a vendégélmény és az egészségtudatosság fókuszú gondolkodás, csodálatos fúziót biztosít háttérként a minőséghez.

Kozma Balázs

Kozma Balázs, manager

A francia pékség, bisztró, cukrász trendek, egy egyszerű baquettől a fine szenvicsekig, magas szintű inspirációt és határtalan szabadságot adnak a séfeknek.

Pongrácz Álijá – szakmai tanácsadó

Croissant, egyszerűen vajjal dzsemmel, vagy egy jó patéval, igazi gyors ínyenc falatok!

Kozma Balázs - manager

A Pomázi Udvaros csapata minden nap azon dolgozik, hogy a vendégek elégedettek legyenek, visszavágyjanak, mert élményt, minőségi vendéglátást kaptak amikor itt jártak!

AZ UDVAROS PÉKSÉG VÍZIÓ

Egy olyan helyet szerettünk volna létrehozni, ahová jó beugrani egy crossiant-ért és egy kávéért, ahol egy finom sütemény elfogyasztása a nap fénypontja lehet, ahol esti vagy hétvégi program a gyerekekkel lángosozni, burgerezni egyet, de a haverokkal, baráti társasággal is kellemes időt lehet tölteni a csodálatos teraszon. Ahol jó enni, inni, ahol kiszámítható és megbízható a kapott étel, az élmény. Egy hely ami étterem, de mégis több, ahol van streed food és klasszikus éttermi ételek is, ahol azt érzik a vendégek hogy mindig szívesen és nagy szeretettel látják őket!

FOGLALÁS

Foglaljon asztalt!

Ha szeretne egy kellemes ebédet, vagy vacsorát, egy baráti összejövetelt a Pomázi Udvarosban, foglaljon nálunk!