MODERN ÉTTEREM

Filozófiánk

Az Udvaros

A mai rohanó, színes, izgalmas impulzusokkal teli világban, az ember csak kapkodja a fejét. Óriási a kínálat, földrészek, országok, konyhái, irányzatai, gasztronómiai szokásai és trendjei érhetők el, otthonról a fotelból egy telefonon keresztül. A Pomázi Udvaros étterem koncepciója is, igyekszik beilleszkedni ebbe a trendbe, de óriási előny hogy itt akár, egy izgalmas, impozáns környezetben, helyben is el tudja fogyasztani a vendég az ételeket.

0 nm

Vendégtér

0 +

Fős Terasz

0 +

Vendég Létszám

Speciális ajánlatok

A MI KONYHÁNK

A gulyástól a burgerig

Igazi ínyenc étlapot állítottunk össze, amelyen minden korosztály, minden napszakban megtalálja a számára vonzó ajánlatokat. Húsevők, gyors-evők, vegák, burgerimádók, palacsintafüggők, a magyaros vagy az amerikai konyha kedvelői, itt kincsekre lelnek.

Kozma Balázs

Kozma Balázs, manager

A nemzetközi konyhaművészeti trendek, a street foodtól a fine dining-ig, magasszintű isnpirációt és határtalan szabadságot adnak a séfeknek.

Pongrácz Álijá – szakmai tanácsadó

Burgerezés, grill húsozás, sörözés, meccsnézés, család vagy haverok, ez a hely magával ragadja a vendégeket!

Kozma Balázs - manager

A Pomázi Udvaros csapata minden nap azon dolgozik, hogy a vendégek elégedettek legyenek, visszavágyjanak, mert élményt, minőségi vendéglátást kaptak amikor itt jártak!

AZ UDVAROS VÍZIÓ

Egy olyan helyet szerettünk volna megteremteni, ahová jó beugrani egy óriás rántott húsér vagy egy grillezett finomságért, ahol egy finom pasta elfogyasztása a nap egyik élménye lehet, ahol esti vagy hétvégi program a gyerekekkel lángosozni, burgerezni egyet, de a haverokkal, baráti társasággal is kellemes időt lehet tölteni a csodálatos teraszon. Ahol jó enni, inni, ahol kiszámítható és megbízható a kapott étel, az élmény. Egy hely ami étterem, de mégis több, ahol van streed food és klasszikus éttermi ételek is, ahol azt érzik a vendégek hogy mindig szívesen és nagy szeretettel látják őket!

FOGLALÁS

Foglaljon asztalt!

Ha szeretne egy kellemes ebédet, vagy vacsorát, egy baráti összejövetelt a Pomázi Udvarosban, foglaljon nálunk!